Shows

Kwestie van Smaak (2022)

Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten. En dat is ook dit jaar niet anders. Soms stelt hij zich vragen die zijn eetlust verstoren, maar die probeert hij dan snel af te ronden met: “Maar ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.”

Op tournee vanaf 27 oktober 2022. Vind hier alle speeldata terug.

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid via Flanders Tax Shelter.

Ik doe mijn best (2017)

Zoals het een echte comedian betaamt, vertel je tijdens optredens best iets over je eigen leven, iets wat je bezighoudt. Ga je op zoek naar het diepste plekje in jezelf.

Als er één constante is in Lukas zijn leven is het wel eten. Het hoeft niet culinair te zijn, als het maar veel is. Ingrediënten! Hij lijkt niet vatbaar voor de gezonde trend van het suiker-, koolhydraten-, gluten- en lactosevrije rawfoods en verorbert alles dat zijn pad kruist. Het hoeft niet te verwonderen dat Lukas als kind veel te zwaar woog. Thuis deden ze hun best om het probleem aan te pakken maar dat was niet evident. Hoe hard zijn moeder ook probeerde de koekjes te verstoppen, Lukas maakte er een sport van ze altijd te vinden. De enige sport waar hij ooit goed in was, trouwens.

Voor de rest blinkt hij in niets uit. Tenzij in middelmatigheid. Maar hij doet zijn best.

Bekijk hier de volledige show. 

 


Wil je op de hoogte blijven?