Koekhandel

Standaard Koekhandel is een Youtube-reeks van Lukas Lelie. In elke aflevering nodigt hij een bekende Vlaming uit in de koekenrayon, om het daar te hebben over zijn of haar favoriete koek. Bekende koppen als Jonas Geirnaert, Wouter Deprez, Lieven Scheire, Jelle De Beule, Jens Dendoncker, Sarah Vandeursen, ... passeerden al de revue en de reeks werd ondertussen al meer dan 400 000 keer bekeken. In 2019 ging het derde seizoen in avant-première in Kinepolis Gent. De teller staat momenteel op vier seizoenen. 


Maar ook seizoen vijf is in aantocht! Op 11 mei 2022 kun je opnieuw in Kinepolis Gent alle afleveringen in avant-première bekijken met bijhorende koeken. Vanaf 16 mei verschijnt het nieuwe seizoen ook op Youtube; elke maandag droppen we een aflevering, negen weken lang. 

 

Standaard Koekhandel in de pers:

Lukas Lelie in Knack:
"Voor mij zijn koeken puur chemisch geluk. En mensen die zeggen dat humor het beste medicijn is, hebben duidelijk nog nooit een pak Kinder Bueno's geïnhaleerd."
"Vreten is voor mij wat vreemdgaan voor anderen is."

Lukas Lelie in Het Nieuwsblad:
"Iedereen heeft een mening over koeken."
"Bij ons op school was er iemand die altijd zo'n zakje koalaatjes mee had. Die grote felblauwe verpakking die je al van ver kon zien. Ik wist: dat is te veel voor één kind. Daar ging ik dus altijd schooien."

 

 


Wil je op de hoogte blijven?