STANDAARD KOEKHANDEL

Al twee seizoenen lang entertaint Lukas u met zijn koekenrubriek 'Standaard Koekhandel'. Je krijgt er antwoorden op de vraag: "Telt een rijstkoek als koek?", "Hoe krijg ik altijd mijn favoriete koek in een doos met een verscheiden assortiment?" en "Welk bedrog staat er al jaren op de doos van de dinokoeken met chocolade?"

Bekijk hier alle afleveringen

 

Standaard Koekhandel seizoen 3: avant-première in Kinepolis Gent

Het derde seizoen van “Standaard Koekhandel” trapt Lukas af in stijl: tijdens Standaard Koekhandel at the movies krijg je in primeur alle 13 afleveringen van het nieuwe seizoen te zien. Om de totaalervaring compleet te maken, word je getrakteerd op alle koeken die in de afleveringen aan bod komen en kan je dus live mee proeven. Fretten maar! Vanaf maandag 25 november verschijnt dan iedere week een nieuwe aflevering online.

En met al dat gesmikkel steun je zelfs een goed doel, want per ticket gaat er €3 naar De Sloep – Onze Thuis, een Gentse vrijwilligersorganisatie die werk maakt van kansarmoedebestrijding. Bekijk zeker eens wat ze allemaal doen op www.desloeponzethuis.be

Tickets via kinepolis.be/standaardkoekhandel of check het facebook-event.